Professzionális bőrápolás természetes hatóanyagokkal

Bőrmegújítás - ahogy mi gondoljuk

RSS
Bőrmegújítás - ahogy mi gondoljuk

Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb a bőrmegújító, regeneráló, mélyhámlasztó kezelések végzésére. 

A 2014-ben fejlesztett, és azóta is közkedvelt mélyrétegi bőrmegújító termékcsaládunk nem a hagyományos AHA-kezelést nyújtja a kozmetikusok számára, egészen más megközelítésben kínál lehetőséget a bőr mélyebb rétegeinek megújításában. A kezelősor hatóanyagainak kiválasztásánál és a kúra megtervezésénél elsődleges szempontunk volt, hogy a bőr saját megújulási folyamatait stimuláljuk, támogassuk, mindezt úgy, hogy éppen csak annyira avatkozzunk bele a bőr természetes folyamataiba, amennyire feltétlenül szükséges. A készítményekben található növényi hatóanyagok lehetővé teszik a teljes bőrmegújulást mindenfajta gépi kezelés nélkül (nem is javasoljuk gép használatát!). A kezelés során maximum enyhe, púderszerű hámlás jelentkezik, így nem akadályozza a vendégeket mindennapi megszokott tevékenységükben. 

A termékcsalád készítményeink között rendhagyónak számít, hiszen míg minden kezelésünk a kreativitásra épül, addig a Bőrmegújító kúránknak szigorúan betartandó protokollja van, ettől való eltérést nem javaslunk.

A kúra 6 kezelésből áll, melyet 4 hétre kell elosztani. Az első és a hatodik kezelés a Balzsam Labor más készítményeivel végzett tisztító, feltöltő, anti-aging kezelés (ezen belül megengedett a már megszokott kreatív kezelés), míg a középső négy kezelést a Bőrmegújító család tagjaival kell végezni az előírtak alapján.

Ismerkedjünk meg, mely készítmények alkotják a Bőrmegújító kezelősorunkat!

 

 ELŐKÉSZÍTŐ KOMPLEX

A Bőrmegújító kezelések első lépéseként alkalmazandó készítmény, melynek fő hatóanyaga az almaecet és alma kivonat. Viszonylag alacsonyabb pH-jú ( 3,8 - 4,5) készítmény lévén tökéletesen ráhangolja, előkészíti a bőrt a további kezelésre. Alkalmazása egyszerű, néhány perc hatóidő után nedves kesztyűvel finom mozdulatokkal eltávolítjuk a bőrről.

 

AHA FORTE 1., AHA FORTE 2.

A Bőrmegújító kezelések második lépéseként alkalmazandó hatóanyagok. Többek között glikolsavra és tejsavra standardizált gyümölcskivonatokat, szalicilsavat és C vitamint tartalmaznak. A két komplex között a különbség, hogy az AHA FORTE 2. -ben fenti hatóanyagokon kívül tejsav is megtalálható. A kúra elején két alkalommal a Forte 1.-t, majd két alkalommal a Forte 2.-t kell használni (részletesen lásd lejjebb).

 

EGYENSÚLY KOMPLEX

A kezelés harmadik lépésénél alkalmazandó készítmény, mely - ahogy neve is mutatja -  elsősorban az alacsony pH-jú készítmények hatására beindult természetes folyamatokat segíti. Hatóanyagai ( többek között: édeskömény, komló, fagyöngy, cickafark kivonat, búzacsíra olaj, allantoin stb.) támogatják a stresszelt, irritált bőr regenerálódási folyamatait. A hatóidő letelte után a bőrön maradt készítményt nem kell lemosni!

 

BŐRMEGÚJÍTÓ KOMPLEX

A kezelés negyedik lépésénél alkalmazandó komplex, melynek hatóanyagai (ceramidok, sárgarépa kivonat, szója kivonat, béta karotin) tökéletesen illeszkednek az Egyensúly komplex hatóanyagaihoz, segítenek helyreállítani a bőr lipidrendszerét, stimulálják a bőrmegújító folyamatokat. A hatóidő letelte után finom mozdulatokkal a bőrbe masszírozhatjuk a fel nem szívódott komplexet, vagy letörölhetjük.

 

REGENERÁLÓ ARCÁPOLÓ

A kezelés befejező és a kúra ideje alatt otthoni ápolásra fejlesztett készítménye, mely mechanikai fényvédő hatóanyagot (cink oxid, titánium dioxid, silica), vitaminokat, esszenciális zsírsavakban gazdag növényi olajokat (meggymag-, ribizlimag olaj), regeneráló, bőrmegújító hatóanyagokat  tartalmaz.  Körülbelül 8-as faktornak megfelelő fényvédő mennyiséget tartalmaz.

A 6 alkalmas / 4 hetes kúra felépítésénél a "méregtelenítő kúrák" logikáját követtük, vagyis van egy bevezető, előkészítő kezelés, amelynek célja a bőr ráhangolása a bőrmegújításra. Ez általában egy tisztító kezelés és/vagy egy intenzív hidratáló kezelés (tapasztalatok azt igazolták, hogy egy kellően hidratált bőrnél sokkal jobb eredményt lehet elérni a kúra során). Ezután következik a kúra intenzív szakasza, amely során négy alkalommal végezzük az előírtak szerinti bőrmegújító kezelést. S végül a hatodik alkalom a kúra lezárása, mely bőrállapottól függően lehet ismét egy tisztító vagy egy feltöltő, anti-aging kezelés is.

A kúra menetét az alábbi táblázatban találjátok:

 

Természetesen, mint minden bőrmegújító kúránál, itt is vannak olyan szabályok, melyeket az eredményesség érdekében be kell tartani. Néhány fontosabb ezek közül:

 • A kúra ideje alatt kizárólag a fényvédőt és a bőrmegújítási folyamatokat támogató hatóanyagokat tartalmazó Regeneráló arcápoló használható mindennapos arcápolásra.
 • Természetesen a szauna, a szolárium és önbarnító készítmények használata kerülendő.
 • A kúra alatt tilos bármilyen más kozmetikai kezelést végezni, semmilyen gép alkalmazása nem javasolt!
 • A kúrát minimum 1 hónap szünet után - ha szükséges - meg lehet ismételni.

A termékcsalád kétféle kiszerelési formában is elérhető. Készítettünk egy kisebb csomagot, melybe kb. két kúrára elegendő kiszerelésű terméket tettünk. Ezt azoknak szántuk, aki még csak kipróbálni szeretnék a termékeket, vagy csak egy-két vendégük kéri a bőrmegújítást. Természetesen kaphatóak nagyobb kiszerelésben is a készítmények, melyek külön-külön is megvásárolhatóak.

A Bőrmegújító termékcsaládunk kompletten kizárólag októbertől márciusig elérhető (időjárás függvényében 1-2 napos eltéréssel). Az AHA Forte 1., Forte 2. kivételével azonban a másik 4 termék egész évben rendelhető.

Vendégeknek készült ismertetőt kérhettek emailben vagy telefonon, de akár a webáruházunkon keresztül is.

Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, szívesen állunk rendelkezésetekre a már ismert elérhetőségeken.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

 • Balzsam Labor
Hozzászólások 4
 • efuxebexed
  efuxebexed

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin Without Prescription 18 lbm.oiwn.balzsamlabor.hu.rua.ks http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • imuzagotiyuh
  imuzagotiyuh

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online pkz.okyz.balzsamlabor.hu.kdn.jf http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • aceguiziwdoya
  aceguiziwdoya

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules jrm.nyon.balzsamlabor.hu.ntu.rg http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

 • 1
  1

  1

Hozzászólás írása
Név:*
Email cím:*
Üzenet: *
* Kitöltése kötelező