Professzionális bőrápolás természetes hatóanyagokkal

Kreativitás a kozmetikai kezelésekben - Bevezetés

RSS
Kreativitás a kozmetikai kezelésekben - Bevezetés

A Balzsam Labor professzionális készítményeivel bármilyen bőrprobléma sikeresen kezelhető. Ehhez nyújt segítséget az alapkezelésekhez ajánlott készítményeink végtelen számú variációs lehetősége, a különleges kezelősoraink, valamint a kifejezetten a személyre szabott bőrápoláshoz fejlesztett számtalan fito- és aromaterápiás hatóanyag.

Ezt hívjuk mi úgy, hogy

 

 

De hogyan is alakult ki a kreatív termékpaletta mai formája?

2003-ban kezdtünk el azon munkálkodni, hogy a már akkor forgalomban lévő professzionális készítményeink mellé fejlesszünk olyan hatóanyag komplexeket, melyekkel még inkább eredményesebbé tehetőek a kozmetikai kezelések.

Úgy éreztük, hogy egy szakember kezébe többet kell adnunk, mint egymás után a bőrre tehető, gépi kezelésekhez alkalmazható komplex készítményeket.

Az első kreatív készítmények fejlesztésénél a kozmetikusok szaktudására építve alakítottuk ki a  termékpalettát, mellyel 2004-ben a Beauty szakkiállításon mutatkoztunk be. Biztos van köztetek olyan, aki még ezekkel a készítményekkel kezdett el dolgozni.

 

 

Hosszú éveken keresztül egy-egy készítménnyel bővítettük a kreatív termékek sorát, majd 2014. végén elkezdtük a teljes terméksor megújítását.

Ennek a fejlesztési munkának eredménye a mai kreatív termékpaletta, melynek továbbfejlesztése, kiegészítése folyamatosan zajlik. Célunk, hogy minél egyszerűbben alkalmazható, ugyanakkor a legkülönlegesebb, legkomplikáltabb bőrproblémával jelentkező vendég számára is eredményes kezelést tudjatok összeállítani.

A készítmények fejlesztésénél ügyeltünk arra, hogy minden kreatív termék "kompatibilis" legyen az úgynevezett alapkezelésekhez javasolt készítményekkel (Masszázskrém, Összehúzó pakolás, Tápláló pakolás stb.) is, vagyis a kreatív kezeléseknek több fokozatára is lehetőség van:

  1. Az alapkezeléshez javasolt készítményekbe a megadott adagolási útmutató alapján bármelyik fito-, aromaterápiás hatóanyag hozzáadásával tehető személyre szabottabbá a kezelés.
  2. A kezelés 1-1 lépésénél alkalmazzátok a személyre szabott hatóanyag keverését.
  3. A teljes kezelést a kreatív készítmények felhasználásával végzitek.

Bármelyik utat választod, vagy akár kombinálod őket, sokkal többet tudsz nyújtani vendégeidnek, mint azt gondolnád.

Ízelítőnek egy áttekintő táblázatot készítettünk kreatív készítményeinkről:

 

 

A későbbiekben egy-egy termékcsoportot részletesen ismertetünk majd.

Ha még csak ismerkedsz a kreatív termékekkel, de szeretnéd elkezdeni a használatukat, szeretettel várunk Bázis tanfolyamunkon, ahol az alap készítményeink és különleges kezeléseink mellett megismerkedhetsz a kreatív hatóanyagok alkalmazásának alapjaival is.

Ha többet szeretnél tudni a különböző keverési technikákról, egy kreatív kezelés felépítéséről, a fito- és aromaterápiás hatóanyagok alkalmazásáról, akkor Neked a Kreativitás a Kozmetikai kezelésekban Alap- és Haladó tanfolyamát javasoljuk.

Kérdéseddel bátran keress minket az ismert elérhetőségeken!

 

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

  • Balzsam Labor
Hozzászólások 0
Hozzászólás írása
Név:*
Email cím:*
Üzenet: *
* Kitöltése kötelező